Főoldal Menü bezárása

Kipróbálták

- A fiamnak komoly gondjai voltak a fülével 

-Meséli Benkő Mónika.
-Egy éven át erőssen gennyezett, senki sem tudta meggyógyítani. Amikor már műtétről volt szó, akkor gondoltam, előbb még kipróbálok más gyógymódot is. Zsóka azt mondta , a fogantatás és a terhesség nyolcadik hete között érhetett olyan stressz, amely így hatott a kisfiamra. Valóban, akkor halt meg a nagymamám. Zsóka diapozitív módszere három kezelés után elmulasztotta a betegséget.

******

Szállodában dolgoztam. Az egész napos irodai munka számítógép mögötti "görnyedés" stressz miatt folyamatosan fáradtnak éreztem magam. Az izmaim merevek voltak rosszul aludtam, ráadásul az állandó kényelmetlen magas sarkú cipők rontottak a helyzetemen. Zsókához hetente kezdtem eljárni masszázsra. Az illatos olajokkal történő masszázs a testem mellett a lelkemet is ellazította. Azóta is rendszeresen járok hozzá, a masszázs az életem része lett.

                                                  "Heller Timea"

******

5-6évig jártam orvosokhoz,

Allergia, tüdő számos vizsgálatot csináltak,   mert folyton köhögtem, de nem derült ki mi a probléma. Végül a véletlen során utaztam fel vidékről Ruga Zsókához. Kiderült ,hogy a köhögésem oka nem fül-orr gégészeti probléma volt, hanem túl savasodás, ami folyton ingerelt.

Méregtelenítést -féreghajtást és bázis egyensúly beállítást javasolt ami meg is hozta az eredményt a KÖHÖGÉSEM megszűnt.

A probléma felderítése közben kiderült, hogy komoly lábboltozati hibám is van azért fáj a derekam és a hátam, korrekciót végzett és  az általa készített talpbetétet hordom és bizony nem is gondoltam ,hogy ilyen egyszerű a megoldás teljesen jól vagyok.

 köszönettel a kezelésért  " István"

******

 

8 hónapos gyermekem alvászavarban szenvedett  egy védőnő ajánlotta ,hogy keressem meg Zsókát.   DIAPOZITÍV kezelés hatására láttam a változást és kedvet kaptam ,hogy elvégezzem a tanfolyamot amit nagy szertetettel és sikerrel alkalmazok a családomban.

Mindenkinek ajánlom ,hogy kipróbálja vagy elvégezze ezt a csodálatos metódust.

 KLementína Gödöllőről

******

Legközelebbi tanfolyamok

  • Nincs jelenleg aktuális tanfolyam

Kapcsolatfelvétel velem

Email: info@zsokavar.hu
Telefon: 06-20-361-7812

Telefon: 06-1-257-90-61